.

.

Pse dhemb gjoksi gjatë shtatzanisë dhe çfarë duhet të bëjmë kur kemi dhimbje? Rritja e niveleve të hormoneve gjatë shtatzënisë nxit rrjedhjen e gjakut dhe shkakton ndryshime në indin e gjirit që si pasojë nëna do të ketë disa simptoma: Gjinj të enjtur, të fryrë dhe. Para së gjithash duhet të dish se ti nuk je e vetmja grua që do të kryesh një vizitë gjinekologjike (me shumë mundësi e para do të.

.

1">See more.

Në këtë artikull do flasim se si duhet te flemë gjatë shtatzanis dhe cili është pozicioni i duhur i gjumit. Rrjedhjet e vogla te gjakut. Apr 13, 2016 · Gjakderdhje implantative në shtatzëni.

Me zmadhimin e mitrës ndryshon qendja e.

. Kjo është një nga simptomat e e para të fillimit të shtatzënisë. Prenatal rekomandohen dhe para se te ngelesh shtatezane (dmth kur je duke provuar qe te ngelesh).

Disa gra ndiejn me para akoma se sa dita e ardhjes se ciklit ndryhsimin ne trupin e tyre. class=" fc-falcon">Reklama.

.

Kjo është një nga simptomat e e para të fillimit të shtatzënisë.

Te gjitha femrat qe dëshirojnë te ngelen shtatzane jane ne kerkim te te gjitha shenjave tradicionale te shtatzanise, mabs dites se konceptimit. .

Nje tjeter shenje ditet e para te shtatzanise eshte lodhja. Kjo konsiderohet dita e pare e shtatzanise, prandaj duhet ta mbash mend.

.
.
Aug 4, 2011 · Per te permbushur nevojat ditore ne hekur eshte e nevojshme te konsumoni larmi ushqimesh dhe burime te mira vitamine C.

.

Pikërisht për shkak rritjes së temperaturës së brendshme gruaja ndien më shumë ftohtë.

. Mund të jetë apendicit. Shtatzania, gjithcka mbi nenen!.

Disa gra ndiejn me para akoma se sa dita e ardhjes se ciklit ndryhsimin ne trupin e tyre. . 0 1. . Vilocenteza (nga java 11-14 e shtatzanise) Ne tremujorin e dyte te shtatzanise behen ne varesi te indikacioneve: Triple test; Amniocenteza (nga java 15 – 20 e shtatzanise) Ekografi morfologjike (realizohet nga java 20-22 e shtatzanise.

Dhimbje therëse e papritur ose që vazhdon gjatë.

. .

Në fund të muajit të parë, bebja juaj është rreth 4 mm dhe është po aq i lehtë sa një pupël.

al/simptomat-e-shtatzanise/#Nauze Me Ose PA të Vjella" h="ID=SERP,5641.

Gjate kesaj periudhe fetusi eshte ne periudhen e pershtatshme ne te cilen mund te detektohen anomali te.

Aug 4, 2011 · Per te permbushur nevojat ditore ne hekur eshte e nevojshme te konsumoni larmi ushqimesh dhe burime te mira vitamine C.

Hormonet e shtatzanisë ngadalësojnë muskulaturën e traktit tretës.